Sang av 1. trinn

Stor bursdagsfest for 60-åring

Korsgård skole ble innviet i 1956 og da var det jo klart at vi måtte feire 60 års jubileum.  Torsdag 10. november arrangerte vi gammeldags skole anno 1956.  Elever og ansatte hadde kledd seg til skoledag på 1950-tallet, og elevene fikk kjenne litt på hvordan det var å være skoleelev den gang.

Skoledagen startet med oppstilling ute for alle klassene, og selvfølgelig på to rekker.  Deretter gikk de pent og pyntelig inn.  Lærerne hadde lagt opp til "gammeldags" skole og elevene levde seg med.  Det var mange frøkner blant de ansatte i dag, og både kvinnelige og mannlige ansatte ble titulert med etternavn.  Terje (rektor) var overlærer Fredriksen.  Etter en morsom formiddag samlet vi alle i gymsalen til bursdagsfest.  Her var det tale ved rektor,  overrekkelse av gave fra Askimskolen v/Gunnar Aandstad, underholdning og BlimE-dans med 300 elever.  Helt fantastisk!  Samlingen ble avsluttet med kaker, boller og noe godt å drikke.