Sikker Fronter-innlogging for foresatte ved bruk av Elektronisk ID

Askimskolen ønsker foresatte velkommen inn i Fronter.
IDporten

Hovedbudskapet foresatte møter ved å logge seg inn i Fronter er nyheter og informasjon fra skolehverdagen. Foresatte har innsyn i fravær, anmerkninger og skolearbeid med vurderinger for egne barn.

Pålogging
Trykk deg fram til skolens hjemmeside på internett og bruk elektronisk ID for å logge deg på. Foresatte og elever har hver sin innloggingslenke. Denne finner du oppe til høyre side på siden.

Det som møter deg når du skal logge inn som foresatt er bildet under, og du kan velge om du vil bruke MinID, BankID, BuyPass eller Commfides for innlogging.

AK-login.png

Hva er ID-porten / Elektronisk ID?
ID-porten er en felles innloggingsløsning til offentlige tjenester på nett, og tilbyr sikker innlogging ved bruk av elektronisk ID (e-ID).

Dersom du skal få utført tjenester fra stat og kommune på nett, må du ha en elektronisk ID for å kunne logge deg inn. En elektronisk ID er viktig for å bekrefte at du er den du utgir deg for å være. Du kan velge mellom fire alternativer for elektronisk ID når du skal logge inn til offentlige tjenester:

ID-porten sin brukerstøtte tilbyr rettledning ved valg av e-ID og hjelp til innlogging. Kontakt brukerstøtte for ID-porten.
ID-porten blir driftet av Direktoratet for Forvaltning og IKT (Difi).