Trivselscupen 2017

Seier i Trivselscupen 2017

Fredag 19. mai ble Trivselscup for 7. trinn ble arrangert for tredje gang, og Korsgårdelevene viste seg igjen å være de sterkeste.  Korsgård vant cupen i 2015 og 2016, og årets 7. trinn ville ikke være dårligere. Hele 12-0 ble det i finalen mot Grøtvedt skole.  Moro at også det andre laget skolen stilte med gikk helt til semifinale.

Trivselscupen arrangeres av KULFOR (Flerkulturell Kulturforening Indre Østfold).  Da samles 7. trinn på alle barneskolene og har en vennskapelig fotballturnering med Fair Play i fokus.  Dette er et flott tiltak som også er positivt med tanke på at alle elevene snart starter på Askim ungdomsskole.

I år ble cupen arrangert på Korsgård skole, og vi hadde gleden av å være vertsskap for de andre skolene.