Liv og Røre

Øk aktivitetsnivået hos barn med "Liv og Røre"

Liv og Røre er et tilbud til barn med overvekt på 1.-7. trinn og deres foreldre. Kurset varer ett skoleår og følger skoleruta.

Hva er Liv og Røre?
Formålet med Liv og Røre er å øke aktivitetsnivået hos barn, og samtidig bidra til at familien kan endre eller bedre sin livsstil. Dette ønsker vi å bidra til gjennom morsomme aktiviteter med foreldre og barn, foreldreveiledning og «Bra mat for bedre helse»-kurs.

Hvem kan være med?
Tilbudet er til familier med barn i 1.-7. klasser der barnet har overvekt/står i fare for å få overvekt eller der familiene ønsker livsstilsendring.

Når?
Fra skolestart i august 2017 til skoleåret slutter i juni 2018 møtes vi på onsdager kl.17.00-18.00. Tilbudet er gratis.

Meld deg på nå
Er du interessert eller vil vite mer? Ta kontakt med oss på tlf.: 415 31 265 eller på mail til ida.marie.lillestrand.kittelsen@askim.kommune.no

Med hilsen Ida Kittelsen, helsesøster i Askim kommune.