ist-direkte

IST Direkte - avvikling av apper

For enkel pålogging til IST Direkte på smarttelefoner kan det legges en snarvei på telefonens skrivebord.

Har du barn i barnehagen eller på SFO? I septemberversjonen av IST Direkte ble nytt responsivt design levert til ansatte og foresatte.

Versjonen gir brukeren tilgang til alle funksjoner på både PC, nettbrett og smarttelefon via samme webadresse. Brukeren logger seg altså på med samme webadresse på alle enhetene.

Appene som ble benyttet i den gamle versjonen har blitt holdt i live i en overgangsperiode, men denne perioden nærmer seg nå slutten.
Årsaken til dette er blant annet at appene ikke er tilpasset siste versjonene av iOS.

15. november blir dermed appene i IST Direkte deaktivert.

Webadressene er:
www.direktesfo.no
www.direktebhg.no

iPhone – Meny > Legg til på hjem-skjerm
Android – Meny > Legg til på startsiden

Dermed vil brukeren ha en snarvei til IST Direkte på sitt skrivebord og raskt åpne egne sider.