17. mai for Korsgård skole

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en flott 17. mai.  Trykk "les mer" for å se programmet for Korsgård skole.

KLOKKESLETT

8.45

Oppmøte og oppstilling på plassen foran inngangen til Smaalenene Avis.   Plassen ligger mellom Euronics og Askimtorget.

Vi står i følgende rekkefølge:

7. trinn - 1. trinn - 2. trinn – 3. trinn – 4. trinn – 5. trinn – 6. trinn. Vi går til Askim ungdomsskole sammen med Rom skole, Grøtvedt skole, Askim Pike- og Guttekorps og Askim Hornmusikk Frelsesarmeen.

Rute: Trøgstadveien-Skolegt- Dr. Randersgt.-Jernbanegt.- Vammaveien- Indre Ringvei-Askim ungdomsskole.

10.00

Avmarsj:

Årets rute: Løkenveien – Eidsbergveien - Dr. Randersgate - Kirkegata til kirken

11.00

Friluftssamling:

5. trinn på Korsgård synger og er med på bekransning sammen med ordfører Thor Hals.

17. mai-komiteen oppfordrer alle til å delta på samlingen. Når foresatte henter barna, må lærer få beskjed.

12.00

FAU-arrangement på Korsgård skole som vanlig. Se egen info.